Viktig information för fiberintresserade i Järnskog!

Äntligen börjar fiberutbyggnaden komma till skott. Nedan hittar du viktig information om hur du berörs. Kolla detta så du inte blir utan fiber i din fastighet.

Inne i Koppom ”centrum” kommer utbyggnaden skötas av Telia. De tre fiberföreningarna som hittills jobbat för fiber kommer endast ta hand om de fastigheter som ligger utanför Telias område.

Gränsdragningarna ses i Kartan nedan.TätortsområdeKoppom indelninng 2

Telia Öppen Fiber har gått ut med ett erbjudande till alla fastigheter inne i Koppom. Är din fastighet inom Telias område och du inte fått erbjudande bör du snarast kontakta Telia. Telia håller för tillfället på att knacka dörr för att informera om erbjudandet.

TeliaOppenFiber erbjudande

Du kan även gå in på http://oppenfiber.se där kan du redan nu kolla in utbudet av tjänster i Telia´s nät. Du blir inte låst till Telia som leveratör utan detta är ett öppet nät med en rad olika tjänsteleverantörer.

Är du medlem i en fiberförening och din utbyggnad sköts av Telia kan du gå ur föreningen och återfå din medlemsinsats. Kontakta respektive förening för mer information.

Fiberföreningarna utanför Koppom arbetar fortsatt med att så snabbt som möjligt kunna erbjuda fiber för medlemmarna. För tillfället arbetar vi efter olika lösningar och hoppas snarast kunna komma med mer information till alla medlemmar.

Med vänlig hälsning

Styrelserna för Norra, Södra och Westra fiberföreningar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s