Ekonomi

Engångskostnad

För att möjliggöra en anslutning till fibernätet måste rör grävas ner i marken till varje fastighet. Detta är huvudkostnaden för att få fiber och är således en engångskostnad. Liknade projekt runt om i Värmland har kostat 15-20 000 kr per fastighet. En bättre kostnadsbild fås när grovprojekteringen är utförd.

Månadskostnad

När väl fibern är inkopplad väljer man vilken operatör man vill använda för telefon, bredband och TV. På http://www.oppenfiber.se kan man se olika leveratörers utbud av tjänster och se priser.

Abonnemang via fiber är i regel billigare än abonemang via kopparkabel eller satelit. Ett riktmärke är att man sänker sin kostnad med ca 100-200kr per månad beroende på vilka abonnemang man vill ha. Ofta får man ett bra paketpris för Internet+TV+Telefoni.

Lån

Westra Wermlands Sparbank har tagit fram ett förmånligt lån för fiber.

Läs mer nedan eller kontakta banken.


Attraktiv landsbygd
För att hålla landsbygden levande och attraktiv även i framtiden, är ett modernt fibernät viktigt för oss alla i västra Värmland. Näringslivet blir effektivt och konkurrenskraftigt. Hushåll och privatpersoner får nya kommunikationsmöjligheter och tillgång till all den information och tjänster som internet erbjuder. Våra kommuner kommer att fortsätta att utveckas och vara en attraktiv plats att bo leva och verka i.
För oss i Westra Wermlands Sparbank är fiber en viktig fråga och vi ser positivt på en utveckling av fibernätet. Vi kan erbjuda fiberlån utan säkerhet med förmånliga villkor. Banken gör sedvanlig kreditprövning i varje enskilt ärende.
Välkommen in till oss för mer information!

Maria Edström
Tel 0571-10028
Kundcenter 0570-84800
Kontorschef Koppom
Westra Wermlands Sparbank

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bredband, TV och Telefoni via Fiber

%d bloggare gillar detta: